Το Avene Cleanance Comedomed είναι συμπυκνωμένο προϊόν κατά της ακμής, με φυτικό δραστικό συστατικό Comedoclastin™. Καταπολεμά μαύρα στίγματα και σπυράκια από τις πρώτες 7 ημέρες, ενώ μειώνει τις υποτροπές για 1 έτος. Τώρα με δώρο Cleanance Gel 100ml για καθημερινό καθαρισμό.
Μια θερμή συμφωνία πολτού σύκου που αναζωογονείται κάτω από την σκιά των φύλλων δέντρων και τη γλυκόπικρη νότα του γκρέιπφρουτ.
Κέρδισε Πόντους
Αγόρασε αυτό το προϊόν και κέρδισε 118 Πόντους 0,12 €
Roger & Gallet Shower Gel Αφρόλουτρο Gingembre Rouge, 500ml
Μια θερμή συμφωνία πολτού σύκου που αναζωογονείται κάτω από την σκιά των φύλλων δέντρων και τη γλυκόπικρη νότα του γκρέιπφρουτ.
Τολμηρό, λαχαταριστό, σπινθηροβόλο το Gingembre Rouge μας παρασύρει σε ένα κύμα ενέργειας και μας γεμίζει χαρά.
Εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα τζίντζερ για αναζωογόνηση και αλόη βέρα, το αφρόλουτρο Gingembre Rouge με τον κρεμώδη αφρό του ξυπνά τις αισθήσεις.
Η καθαριστική του βάση είναι 100% φυτικής προέλευσης για απαλή εφαρμογή ενώ ξεβγάζεται εύκολα.
Στο ντους ή στο μπάνιο, ο φίνος και πλούσιο αφρός του αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και υπέροχα αρωματισμένη από τις φρουτώδεις και αιθησιακές νότες Κόκκινου Τζίντζερ.
100% συστατικά φυσικής προέλευσης
Πάντα μπροστά από την εποχή της, η Roger&Gallet εντάσσει τη φύση στο επίκεντρο των αρωμάτων της από το 1862, χωρίς περιττά στοιχεία, για να απελευθερώσει όλη τη δύναμή της. Η φύση, σε όλη της την απλότητα.
Συστατικά
Aqua / Water / Eau. Sodium Laureth Sulfate. Peg-60 Hydrogenated Castor Oil. Glycerin. Coco-betaine. Parfum / Fragrance. Peg-7 Glyceryl Cocoate. Ceteareth-60 Myristyl Glycol. Laureth-11 Carboxylic Acid. Ppg-5-ceteth-20. Sodium Chloride. Sodium Benzoate. Polyquaternium-10. Glycolic Acid. Limonene. Citronellol. Hydroxycitronellal. Linalool. Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract. Aloe Barbadensis Leaf Juice. Citric Acid. Sodium Hydroxide. Potassium Sorbate. 4053b.